انواع کاشی ها قسمت دوم

انواع کاشی

 

این روز ها کاشی ها به داشتن تنوع بالا در طرح، رنگ، کیفیت و ابعاد معروفند ولی یکی از مواردی که عموم مردم در مورد آن اطلاعات کافی ندارند انواع کاشی از نظر ساختار است. دانستن این موضوع به شما کمک می کند تا برای کاربرد های مختلف از کاشی مناسبی که ساختار آن با کاربرد شما سازگار می باشد را انتحاب کنید و به این صورت سرمایه ای که با آن قصد خرید کاشی دارید را به درستی خرج می کنید. شاید الان متوجه این موضوع نشوید، ولی بعد از مطالعه ی این مطلب خواهید فهمید که چطور می توانید با خرید درست، هزینه های خود را برای خرید کاشی به شدت کاهش دهید.

 

 انواع کاشی ها از نظر ساختار

 

کاشی ها در انواع مختلفی تولید می شوند که دسته بندی های متفاوتی می توانند داشته باشند. در اینجا نگاهی به انواع کاشی ها از نظر ساختار می اندازیم:

 

کاشی سنگفرش

 

ظاهر این کاشی ها تقریبا مانند آجر است، و ضخامت آنها کمتر از آجر می باشد. از این کاشی ها برای کف ساختمان، پاسیو ها و گاهی حمام استفاده می شود و بعد از نصب نیاز به درزگیری یا بندکشی دارند.

 

کاشی آجری

 

ازاین کاشی ها برای کاربردهای بسیار خاص استفاده می شوند و ممکن است شکل ظاهری آنها شما را به یاد آجر بیاندازد ولی داستان به کلی با این موضوع متفاوت است. این آجرها را میتوان با چینش خاص به اشکال خاصی در آورد و از زیبایی آنها لذت برد.

 

 

کاشی لعاب دار

 

کاشی های لعاب دار به این صورت ساخته می شود که بعد از پخت کاشی یک سطح شیشه ای که رنگ و طرح کاشی را به آن اضافه می کند تا براق تر شودند و تمیز کردن آنها ساده تر شود. از این کاشی ها می توان برای دیواره های حمام، دستشویی، آشپزخانه و… می توان استفاده کرد همچنین تنوع طرح و رنگ بالای این کاشی ها یکی از نقاط قوت آن است.

 

 

کاشی های معدنی

 

این نمونه کاشی لعاب ندارند و اگر از آنها در مناطق مرطوب استفاده کردید باید به یاد داشته باشید که حتما درزگیری مناسبی برای آنها باید انجام دهید. از این کاشی ها بیشتر در مراکز تجاری استفاده می شود چرا که هم از دوام خوبی برخوردار است و هم قیمت پایین تری نسبت به سایر نمونه ها دارد. این کاشی دارای رنگ بندی قرمز و نارنجی بر پایه خاکی رنگ است.

 

کاشی های مکزیکی

 

سالتیو که به آن کاشی مکزیکی هم می گویند پخته نمی شود و به صورت طبیعی و در معرض هوا خشک می شود. ظاهر این کاشی حس جالبی به شما منتقل می کند و زیبایی خاص خود را دارد.
مانند سایر نمونه کاشی های بدون لعاب این کاشی ها باید با درزگیر در داخل ساختمان نصب شود.

 

 

کاشی های بدون لعاب

 

این نمونه کاشی تقریبا همان کاشی های معدنی هستند، ولی استحکام آن کمی بالاتر است.

 

 

کاشی های سرامیکی

 

این کاشی ها معمولا از رس یا کانی های مشابه ساخته می شود و کلیه مراحل آن (یعنی عمل آوری و لعاب کاری) باید در حرارت انجام شود.

کاشی های سرامیکی به دو صورت لعاب دار و بدون لعاب هستند.

 

 

 

بیشتر بدانید : انواع کاشی ها قسمت اول

 
 
dchtilegroup
در تاریخ 24 آگوست 2021
ارسال نظر

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.